Spring til indhold

Landsbylauget er ved at vågne op efter en længere digital tornerosesøvn.

Ved sidste generalforsamling fik landsbylauget en ny webmaster (Marc Bachmann), der også straks gik i gang. Der er bl.a. blevet ryddet op i døde links og listen over kontaktpersoner er opdateret. Nu skal der ”fyldes” på! Hvad kunne det så være …

I første omgang henvender vi os til foreninger, institutioner, klubber og erhverv der ønsker vi henviser til deres hjemmeside / facebookprofil/ instagram mm. Det koster GRATIS, der skal bare sendes en mail herom til Marc på landsbylaug@poiu.dk.

Endvidere har vores kalender på hjemmesiden rigtig meget plads til overs. Her vil vi placere kommende arrangementer – dem vi selv afholder og dem vi bliver bedt om at lægge i kalenderen. Dette kan gøres meget simpelt ved at sende en mail til Marc på landsbylaug@poiu.dk. Mailen skal som minimum indeholde:

  • Dato
  • Hvornår det starter / mødetidspunkt
  • Forventet sluttidspunkt
  • Stedet
  • Kort beskrivelse af arrangementet

Så skal Marc sørge for det bliver lagt i kalenderen.

Udgifter: det koster GRATIS????

Som det står i vores vedtægter:
(https://xn--nyblstenderup-dnb.dk/lokalraad/lokalraadetsvedtaegter)

§ 2 Formål
Landsbylaugets formål er at være et forum:

  • hvor man samarbejder om alle emner af fælles interesser for lokalområdet
  • som kan medvirke til at få ideer ført ud i livet og løse fælles problemer
  • som kan være talerør for lokalområdet, herunder enkeltpersoner, foreninger, virksomheder og lokale aktivistgrupper, i forhold til offentligheden (f.eks. kommune, region og stat).”

Med tiden skulle vores hjemmeside gerne blive en platform, hvor borgerne kan hente nyttige informationer om lokalsamfundet og aktiviteterne heri. Vi er ikke født med de vise sten, men vi gør vores bedste og er åbne for alle former for forbedringsforslag til hjemmesiden. Step by step og i fællesskab skal vi nok nå i mål.

Jeg ser frem til at modtage mange mails ????

M.v.h.
Marc Bachmann
Lokalråd Nybøl/Stenderup
Webmaster

Del på Facebook